A pornószakmát is sokkolta – 15 évesen legalább ezer férfival közösült

A pornószakmát is sokkolta annak a 15 éves tinédzsernek az esete, aki a floridai Palm Beach-ben lakó szüleitől szökött meg múlt év elején.

Sokat nem mélázott azon, hogyan keressen gyorsan sok pénzt, hamar rátalált a pornófilmek világára. Senki nem ütközött meg azon, hogy kiskorú, elég sugallatot kapott ahhoz, hogy 18 évesnek hazudja magát.

Rövid időn belül Charrida Smalley szakmája pénzt és hírnevet is hozott számára. Néhány plasztikai műtétre is futotta, felvette a Bieyanka Moore művésznevet, és minden ment olajozottan tovább. A tiniben az elszántság, hogy minél több pénzt keressen, hatalmas volt. Naponta 12 órát dolgozott a filmstúdiókban, amíg sikerült megvennie egy villát Orlandóban. Mint kiderült, körülbelül ezer kollégájával feküdt le nagyon rövid idő alatt.

Időközben Charrida szülei a rendőrségen is bejelentették, hogy eltűnt a kislányuk, a rendfenntartók pedig nagy erőkkel keresni kezdték a tinit. Florida államot teleragasztották a lány fényképével. Egy ilyen felhívásra reagált Charrida egyik kollégája, és hívta a rendőrséget. Többéves börtön várhat azokra, akik alkalmazták a 15 éves lányt.

Forrás: Mediatica.ro

Reklámok

tizenegyes névjegye

Painter, writer, journalist, Hungarian Director of the Sahara Foundation, Head of The Hungarian World School Association. Festő, író, újságíró, a Szahara Alapítvány magyarországi ügyvivője, a Magyar Világ Iskola Egyesület elnöke.
Kategória: hír, kép, Uncategorized
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s